Rastemo zajedno!

O kompaniji Jamax M

Jamax M je kompanija koja je posvećena deci i proizvodima za najmlađe. Naš asortiman čine drvene igračke, oprema za bebe i proizvodi od bambusa za decu i odrasle.

Sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima su karakteristike koje se kod proizvoda iz našeg asortimana podrazumevaju.
Kompanija Jamax M od svog osnivanja 2002. godine posvećeno i odgovorno radi na unapređenju i usavršavanju asortimana svojih proizvoda. Sa radošću pripremamo svaki novi artikal i posvećujemo maksimalnu pažnju svakom detalju.

Kompanija je razvila svoje robne marke:
  • drvenih igračaka Pino;
  • opreme za bebe Elfi;
  • proizvoda od bambusa – BigBamBoo.

 

Od 2018. godine kompanija je generalni zastupnik Cubika i ToP BRIHGT asortimana proizvoda, vrhunskih brendova drvenih igračaka Evrope i sveta, koje plasira na teritoriji Srbije i regiona.

 

Vrednost kompanije čine partnerski odnosi sa klijentima u zemlji kao i u uspešno poslovanje sa kompanijama na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Slovenije, Slovačke i Bugarske. Osnova filozofije na kojoj se zasniva poslovanje kompanije Jamax M su principi sigurnosti, zadovoljstva i poverenja uz profesionalnost koju zahteva i podrazumeva moderno tržišno poslovanje.