Rastemo zajedno!

Naši brendovi

Pino Toys drvene igračke i Elfi oprema za bebe su naši brendovi koji predstavljaju suštinu opredeljenosti i osnovnih vrednosti kompanije Jamax M. Drvene igračke Pino omogućuju deci da budu bliža prirodi, da rastu i razvijaju se u mirnom, stimulativnom i kreativnom okruženju, podstičući na takav način – spontano i kroz igru – razvoj mnoštva njihovih sposobnosti i znanja (senzomotorni, kognitivni, emocionalni, moralni, socijalni i razvoj govora). Asortiman Elfi i Apple baby proizvoda za bebe sastoji se od flašica, cucli, pribora za jelo, negu i sigurnost beba kao i proizvoda za dojenje. Paralelno sa našim robnim markama u ponudu smo uvrstili svetske brendove drvenih igračaka Goki i Heimess i edukativne slagalice norveškog proizvođača Larsen. Sa posebnim zadovoljstvom dodajemo da smo od 2015. godine postali uvoznici i zastupnici jednog od najvećih proizvođača drvenih igračaka u svetu – PlanToys®. To je prva  kompanija na svetu koja je u svojoj fabrici na Tajlandu počela da proizvodi igračke od kaučukovog drveta.
Više informacija
Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svet dečije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućuju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti dece. One su veoma važne za razvoj motorike, logike i inteligencije dece u ranom detinjstvu. pino Pino igračke ne motivišu i ne inspirišu samo decu na igru, već i ceo naš tim koji sa velikim entuzijazmom i posvećenošću stvara nove proizvode i gradi svoj „Pino svet“. Veoma smo ponosni na proizvode sa našim dizajnom kao što su slagalice Azbuka i Abeceda. Posebno mesto u našem asortimanu zauzimaju Pino-NTC igračke i saradnja sa doktorom Rankom Rajovićem, autorom NTC sistema učenja čiji cilj je povećanje intelektualne sposobnosti i funkcionalnog znanja dece. Pino igračke zadovoljavaju estetske, pedagoške, higijensko-zdravstvene i bezbedonosne kriterijume. Napravljene su u skladu sa domaćim propisima i usklađene sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN71.   PINO Katalog 2017 Pino-NTC flajer    
Više informacija

Elfi je robna marka kompanije Jamax M razvijena sa željom da uz topli majčin zagrljaj bude sastavni deo svakog hranjenja, nege, zabave i smirivanja bebe.

elfi

Čine je proizvodi namenjeni majkama i bebama izrađeni u skladu sa evropskim standardima koji ispunjavaju visoke i stroge kriterijume kvaliteta i sigurnosti.

Bezbednost i funkcionalnost upotpunjeni su modernim i skladnim dizajnom.

Po svom značenju, Elfi donosi privlačnost, šarm i snagu dobrog vilenjaka. Elfi je zato izgledom blizak svom značenju. Veselih je boja i dezena i ispunjava radošću i bebu i roditelje.

Katalog

Više informacija

„Apple baby“ je brend kvalitetnih i proverenih proizvoda za bebe i majke prilagođen potrebama beba i mogućnostima roditelja. Program Apple baby obuhvata flašice, cucle, dodatke za dojenje, pribor za jelo, varalice, glodalice, pribor za negu i sigurnost beba. Povoljnim cenama proizvoda želeli smo da funkcionalni i kvalitetni artikli budu lako dostupni svim roditeljima. Apple baby proizvodi su napravljeni u skladu sa evropskim standardima kvaliteta, a dodatno ih kontrolišu i domaće, ovlašćene laboratorije.

apple

Katalog

Više informacija
“Goki” je brend poznate nemačke kompanije Gollnest & Kiesel koja je jedan od najvećih proizvodača drvenih igračaka u Evropi. Iskusni dizajneri iz njihovog tima konstantno kreiraju nove igre i igračke za decu od kojih smo mi napravili kolekciju i izbor najinteresantnijih. header_goki211111111111 Znak raspoznavanja Goki brenda je funkcionalni dizajn igračaka i ekološke, intenzivne boje. Katalog
Više informacija

„Heimess“ je brend drvenih igračaka ze bebe kompanije Gollnest & Kiesel koja je vodeći nemački proizvodjač igračaka već više od 50 godina. Heimess igračke su napravljene od visoko kvalitetnog, ekološkog drveta pod strogo kontrolisanim procesom proizvodnje u sopstvenoj fabrici u Štutgartu. Asortiman proizvoda čini veliki izbor lančića za varalice, zvečki i igračaka za kolica izuzetnog kvaliteta i sofisticiranog dizajna.

heimess

Katalog

Više informacija

Kompanija „Larsen“ je renomirani proizvodjač slagalica iz Norveške koji ima tradiciju dugu preko 50 godina. Ove slagalice su napravljene od čvrstog kartona koji je 100% razgradiv. Iz bogatog asortimana, pažljivo smo napravili izbor tematskih, zabavnih i obrazovnih slagalica prilagođenih potrebama predškolske i školske dece. Uz igru, deca mogu učiti o geografiji, svetu oko nas, raznim prirodnim pojavama, sticati znanja iz engleskog jezika, matematike, zabaviti se sa dinosaurusima, piratima, princezama…

slika

Katalog

Više informacija
PlanToys® je jedan od najprestižnijih svetskih proizvođača drvenih igračaka. To je prva  kompanija na svetu koja je u svojoj fabrici na Tajlandu počela da proizvodi igračke od kaučukovog drveta. PlanToys             Igračke od kaučuka su visoko-kvalitetne, bezbedne i „eco-friendly“. Drvo kaučuka se ne tretira hemijski a igračke se farbaju bojama na vodenoj bazi. PlanToys® je dobitnik brojnih međunarodnih priznanja i nagrada za kvalitet, dizajn i inovativnost proizvoda.
[contact-form-7 id="90" title="Kontakt"]

Dok mi pokušavamo da naučimo našu decu sve o životu, naša nas deca uče sta sve predstavlja život.

Angela Schwindt