Rastemo zajedno!

O kompaniji JamaxM

Jamax M je kompanija koja je posvećena deci i proizvodima za najmlađe. Naš asortiman čine drvene igračke i oprema za bebe

Sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima su karakteristike koje koje se kod proizvoda iz našeg asortimana podrazumevaju.
Kompanija Jamax M od svog osnivanja 2002 godine posvećeno i odgovorno radi na unapređenju i usavršavanju asortimana svojih proizvoda. Sa radošću pripremamo svaki novi artikal i posvećujemo maksimalnu pažnju svakom detalju. Kompanija je razvila svoje robne marke drvenih igračaka Pino i opreme za bebe Elfi. Distributer je i ekskluzivni zastupnik opreme za bebe Apple baby. Vrednost kompanije čine partnerskim odnosi sa klijentima u zemlji kao i u uspešno poslovanje sa kompanijama na tržištima Bosne, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Slovačke i Bugarske… Osnova filozofije na kojoj se zasniva poslovanje kompanije Jamax M su principi sigurnosti, zadovoljstva i poverenja uz profesionalnost koju zahteva i podrazumeva moderno tržišno poslovanje.